Een workshop om veerkracht & zelfvertrouwen te ontwikkelen in de opvoeding en confrontaties te minimaliseren…

 

 


 • Inspiratie & Motivatie

  Waarom doe je wat je doet? ~ Je raakt niet burnout om wat je doet, maar omdat je vergeet waarom je het doet ~ Inky Johnson. Ontdek je waarom en raak geïnspireerd en gemotiveerd!

 • Veerkracht & Zelfvertrouwen

  Leer om de controle te pakken in de opvoeding. I.p.v. te hopen dat je kind luistert, leer concrete handvatten om hier een positieve invloed op te hebben.

 • Gebruik de groeimindset

  De groeimindset focust op inzet en het proces. Leer jij je kinderen te richten op het proces of het resultaat? Wat zou meer zelfvertrouwen creëren?

 • Hanteer assertieve communicatie

  Leer de communicatie stijl waardoor je elkaar helpt, in plaats van bekritiseert. Communicatie zonder confrontatie.

Wat zeggen anderen over de workshop?

Interessant, duidelijk verhaal en heel verhelderend. Laat je anders (na)denken over stress en over communiceren. Bastin geeft je eenvoudige tools om de regie te nemen over jezelf en je gedachten.

Sjuul Brummans, Mede-eigenaar tandartsenpraktijk Brummans & Fa

Bastin was een gast spreker in een retreat en het was een zeer succesvolle ervaring voor ons. De retreat was gericht op drukke carriére vrouwen en Bastin is dieper ingaan op stressoren die tijd en energie kosten. Bastin is een eloquente spreker, erg vriendelijk en benaderbaar. De inhoud was relevant, informatief en de juiste hoeveelheid detail over dit complexe, maar zeer belangrijke onderwerp. Het was een zeer prettige samenwerking en ik kan niet wachten tot nieuwe samenwerkingen in de toekomst!

Miriam Rodriguez Marquez, Health and Lifestyle Coach and Co-Owner of Apoyo Lodge

Over Bastin Alexander

Als orthopedagoog/ opvoeddeskundige en pedagogisch hulpverlener is Bastin opgeleid om persoonlijke situaties te analyseren en pijnpunten inzichtelijk te maken. Met veel succes helpt hij werkende ouders d.m.v. handvatten aan te bieden die de opvoeding leuker en makkelijker te maken. Dit doet Bastin door strategieën aan te leren om op een andere manier op het gedrag van je kind en stressoren te reageren met assertieve communicatie. Hierdoor ontwikkel je zelfvertrouwen en veerkracht.


Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken op welke manier de workshop u kan versterken.