• Jouw emoties en stress onder controle te krijgen
  • Meer geduld naar je kinderen toe te ontwikkelen
  • Het juiste voorbeeld voor je kinderen zijn
  • Confrontaties minimaliseren
  • Een diepere connectie aangaan
Download "Meer geduld naar je kinderen" PDF

privacy Ik waardeer je privacy en zal nooit spam versturen


1. Wat betekent het gedrag?

Veel vaker dan niet, heeft het gedrag van een kind te maken met een gebrek aan bevestiging. Een bevestiging van acceptatie, aandacht en liefde. Het kind heeft het gevoel niet voldoende te zijn en uit dit in negatief gedrag. Juist op deze momenten is het belangrijk om acceptatie en onvoorwaardelijke liefde te tonen. Letterlijk te zeggen: Ik zal altijd van je blijven houden en ik vind je geweldig, maar ik wil dat je dit negatieve gedrag veranderd. In plaats van boos te worden, geef een knuffel en...

2. Focus op het positieve

Als je kind 5 negatieve dingen doet en 2 positieve dingen, benoem alleen het positieve....

Lees verder

privacy Ik waardeer je privacy en zal nooit spam versturen

Ontmoet de coach


Hoi, ik ben Bastin Alexander.

Als opvoed deskundige: Orthopedagoog en Pedagogisch Hulpverlener ben ik opgeleid om persoonlijke situaties te analyseren en pijnpunten inzichtelijk te maken. Met veel succes coach ik werkende moeders om consistent de moeder te zijn die ze willen zijn. Dit uit zich onder andere in meer geduld en zelfliefde, zelfverzekerder zijn en conflicten thuis minimaliseren. Ik gebruik hierbij de Reboot Stress Formule.

De Reboot Stress Formule kent drie power stappen: Reflecteren - Oplossen - Veerkracht tonen. Deze drie stappen zijn onderverdeeld in 5 modules:

  1. Bepaal je waarden
  2. Pak de controle
  3. Gebruik een groeimindset
  4. Gebruik assertieve communicatie
  5. Lichaam & Taal

Het belangrijkste aspect is om jouw perceptie te rebooten. Transformeer van het slachtoffer naar een krachtig persoon in controle. In plaats van "Waarom ik?" naar "Ik kan dit!". Grote en kleine stressoren horen bij het leven, maar hoe je er op reageert maakt een wereld van verschil!

Jouw energie en perceptie is essentieel in de opvoeding van je kinderen. Als jij chronische stress ervaart en geduld mist, kan dit gevolgen hebben op de ontwikkeling en gedrag van je kind.  Zelfvertrouwen en zelfliefde zijn hierin essentieel. Maar het zijn geen eigenschappen waar je op een dag mee wakker wordt. Je ontwikkelt dit door consistent actie te ondernemen. En laat je daar nu net de controle over hebben. Consistent op een dagelijkse basis je acties en gedachten bepalen en zelfvertrouwen en zelfliefde worden onvermijdelijk onderdeel van jouw bestaan.


Helaas leer je op school niet hoe je zelfvertrouwen kunt groeien en veerkrachtig & assertief kunt zijn. Tel daarbij op dat er een negatief stigma heerst op mentale gezondheid en het kan geen verassing zijn dat er zoveel mensen op het moment te maken hebben met chronische stress en burnout symptomen. De eerste en belangrijkste stap zet je zelf. Je kwetsbaar opstellen om de controle terug te krijgen. Niet alleen jij leidt onder chronische stress maar onderzoek toont de negatieve gevolgen in je relatie en de ontwikkeling van je kind.

Ik ben er klaar voor als jij dat ook bent...

Bastin Alexander

Door de Reboot ben ik mij heel bewust geworden van hoe ik de stress ervaar en hoe ik hier anders op kan reageren. Ik heb de regie in handen genomen en weet wat belangrijk voor mij en mijn gezin is waardoor het me een stuk minder interesseert wat anderen denken. Ik heb de perfecte balans gevonden tussen mijn werk en mijn gezin.

Nienke Vrancken, Praktijk manager

Reboot heeft mij geholpen assertiever te zijn en het heeft mij geleerd mijn grenzen beter aan te geven waardoor ik lekkerder in mijn vel zit en meer energie heb. Bastin heeft mij ook de juiste reactie op piekeren geleerd waardoor ik meer in het moment zelf leef in plaats van met m’n hoofd ergens anders ben. Ik raad het iedereen aan die deze resultaten ook voor zichzelf zou willen.

Debbie Bruin, Entrepeneur

Ik vind het heel lastig om het in maar drie zinnen te zeggen, want het heeft namelijk echt veel voor mij veranderd. Ik krijg ook veel reacties uit mijn omgeving hierover. Door de reboot sta ik heel anders in het leven. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ervaar veel meer rust en balans in mijn leven. Ik zou iedereen aanraden om deze cursus te volgen!

Lorena Fa, Tandarts, praktijkeigenaar

Voordat ik begon met de coaching was ik opzoek naar mezelf. De eerste twee sessies vond ik pittig, omdat ik merkte hoe weinig ik van mezelf wist en hoe negatief mijn eigen gedachtes onbewust waren. Bastin heeft me hier goed doorheen geholpen en heeft me echt leren genieten van het proces en juist te leren van dingen die iets minder goed gaan. Na de 3de coaching begon ik oude patronen van mezelf te herkennen en de tips die Bastin me gaf gelijk toe te passen. Vanaf toen merkte ik echt een duidelijk verschil in mijn gedrag en gevoel. Ik voel mij zelfverzekerder en veerkrachtiger na een setback. Het effect van de coaching is echt life changing!

Linsey, Tandarts assistente

5 tools om de opvoeding gemakkelijker én leuker te maken!

Download "Meer geduld naar je kinderen" PDF

privacy Ik waardeer je privacy en zal nooit spam versturen