Vermijd de strijd in de opvoeding

Leer de drie opvoed pilaren om de strijd in de opvoeding te vermijden en de gezinssituatie te creëren waar je altijd van hebt gedroomd.


De Podcast over Opvoeden

Checklist voor bij een driftbui van je kind

1:1 coaching met Bastin Alexander

27% van de ouders maken zich zorgen over het gedrag van hun kind en hebben een constante strijd in de opvoeding. Ik help deze ouders om de strijd te vermijden en een gezinssituatie te creëren waar je altijd van hebt gedroomd.

We ontmoeten we elkaar tijdens online gesprekken waarin ik je persoonlijk coach om van strijd naar connectie te gaan met je kind. Je leert om bewuste en goed geïnformeerde beslissingen te nemen over vragen waar geen eenduidig antwoord op is en die lastig zijn om alleen te maken.

AANMELDEN

 • Begrijpen waar het gedrag van je kind vandaan komt
 • Precies weten hoe je moet reageren op je kind
 • Grenzen stellen zonder conflict
 • Tools om de opvoeding makkelijker en leuker te maken
 • Van strijd naar connectie met je kind
 • Kinderen die beter naar jou luisteren
 • Meer geduld in de opvoeding ervaren
 • Zelfverzekerd voelen over jouw aanpak

Ben je ook klaar met de constante strijd in de opvoeding? Terwijl niks lijkt te werken en je geduld begint op te raken?

Het is absoluut mogelijk om de strijd om te draaien naar connectie om de gezinssituatie te creëren waar je altijd van hebt gedroomd. Kijk eens wat anderen te zeggen hebben:

AANMELDEN

Over Bastin Alexander

Opvoeden is nooit complexer geweest dan vandaag de dag.
Met alles wat er op ouders afkomt m.b.t. de opvoeding van het kind snap ik hoe gemakkelijk je het perspectief kwijt kunt raken als je elke dag zo dicht op de puzzel zit.

Als Orthopedagoog werk ik sinds 2006 met kinderen in verschillende opvoed situaties en coach ik ouders om de strijd te vermijden. Voor mij is er niks mooiers om te zien wanneer bij ouders het lichtje gaat branden zodra ze het plaatje van de puzzel zien en weten hoe ze de situatie om kunnen draaien.

Lees verder

Stap 1 +

Opvoed pilaar 1 om de strijd in de opvoeding te vermijden. Dit is de belangrijkste om de eerste frustratie weg te nemen en een relaxte sfeer in huis te creëren.

Stap 2 +

Opvoed pilaar 2 om de strijd in de opvoeding te vermijden. Hoe ziet jouw kind zichzelf? En hoe denkt hij/zij dat jij hem/haar ziet? Hoe kun je hier gebruik van maken om het gedrag positief te beïnvloeden?

Stap 3 +

Opvoed pilaar 3 om de strijd in de opvoeding te vermijden. We leren meer en onthouden beter door demonstratie dan door het te horen. Hoe kun je je kind alternatief gedrag aanbieden zonder dit te hoeven vertellen?

Stap 4 +

Opvoed tools om de strijd in de opvoeding te vermijden. Bij week 4 zal je al een verandering zien in het gedrag van je kind. Maar er zullen nog momenten zijn dat er strijd is. Welke tools kun je op dit moment direct inzetten om de strijd te vermijden?

Stap 5 +

We hebben een heel hoop besproken. Het is nu tijd om alles bij elkaar te laten komen en de "hoe nu verder?" vraag te beantwoorden.

Na de Masterclass ga ik nergens naartoe. Ik blijf beschikbaar om ervoor te zorgen dat de resultaten en veranderingen die je hebt bewerkstelligd lange termijn zijn!


Het is tijd om de strijd te vermijden in het gezin

 • 1

  Klik op Aanmelden

  Er verschijnt dan een contact formulier. Vul deze in om te laten weten dat je geïnteresseerd bent in coaching.

 • 2

  Ontvang informatie

  Ik stuur je meer informatie op over het coaching pakket. Te denken valt aan de prijs van de coaching, de aanmeld procedure en beschikbare dagen en tijden.

 • 3

  Boek je coaching

  Als alle informatie naar wens is, kun je het intake gesprek plannen. Ik analyseer jouw situatie en bekijk waar de pijnpunten zitten. Tijdens de coaching leer je precies waar het gedrag van je kind vandaan komt en bied ik je concrete tools hoe je hier op kunt reageren.

AANMELDEN

Is de Opvoed Coaching iets voor jou?

27% van de ouders maakt zich zorgen over het gedrag van hun kind en hebben niet de gezinssituatie die ze altijd voor ogen hadden. In plaats van de connectie en magische momenten belanden ze telkens met hun kind in strijd. Om de gezinssituatie te creëren waarvan je altijd hebt gedroomd, is het belangrijk om de strijd te vermijden en de connectie met je kind aan te gaan.

Maar het probleem is, dat je niet helder hebt waarom er zoveel strijd is in de opvoeding. Het maakt namelijk niet uit hoe je reageert, het eindigt toch weer in boosheid. En dat maakt je onzeker als ouder over de opvoeding en het zuigt de energie weg. Ik geloof erin dat als je beter begrijpt waar het gedrag van je kind vandaan komt en je handvatten hebt hoe je hier op kunt reageren, dat de situatie spoedig om zal draaien.

De opvoeding is nog nooit zo complex geweest als vandaag de dag en er komt als ouder nogal wat op je af. Tel daar de overvloed aan informatie, verwachtingen en meningen van anderen bij op en ik hoef je niet uit te leggen dat het gemakkelijk is om het overzicht kwijt te raken. Als gedragswetenschapper en opvoed deskundige kan ik je precies uitleggen hoe je eenvoudig  de strijd kunt vermijden. Ik doe dit door de achterliggende reden van het gedrag van je kind in eenvoudige termen uit te leggen en specifieke handvatten aan te bieden hoe je kunt reageren om de strijd te vermijden.

Je zult na twee weken direct resultaten zien doordat je uit de spiraal komt die nu telkens strijd oplevert. Het is tijd om de gezinssituatie te creëren waar je altijd van hebt gedroomd.


Wat is mijn investering?

1:1 coaching met Bastin
497
 • Vijf online coaching gesprekken van 45 minuten
 • Intake gesprek
 • Directe toegang tot What's App met Bastin
AANMELDEN

Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet

Ik ben zo overtuigd van mijn aanpak en de resultaten die we samen gaan behalen, dat ik daarom met alle liefde jouw aankoop bedrag 100% terug zal storten op het moment dat je niet helemaal tevreden bent. Een aankoop zonder risico!